Uitvaartcentrum Leidsche Rijn bevindt zich op een bijzondere locatie in Boerderij De Hoef.
In de sfeervolle kamers kunt u op persoonlijke wijze afscheid nemen van uw dierbare.

 

De mogelijkheden:

 

Afscheid nemen in een 24 uurs kamer

Als iemand komt te overlijden is het niet altijd mogelijk dat de dierbare thuis blijft. Thuis opgebaard zijn is heel mooi , omdat je dan zelf kunt doen wat je wilt. Familie of kinderen kunnen binnen komen wanneer zij willen en spelen er soms kleinkinderen om heen. Dit geeft ruimte en tijd voor afscheid. Is dit thuis niet mogelijk dan is het fijn dat er een 24 uurs kamers is, die u in de dagen van afscheid kunt gebruiken. Uitvaartcentrum Leidsche Rijn in boerderij De Hoef heeft  een sfeervolle 24 uurs kamer waar u een sleutel van ontvangt.  U kunt er zijn wanneer u wilt. Ook deze kamer bied u de tijd en de ruimte om naar eigen gevoel en wens afscheid te nemen, samen met mensen die om u heen staan.

Voorkamer van de Boerderij:

 

 

 

 

 

 

De voorkamer van de boerderij is een sfeervolle kamer waar een familie kan samen komen voor een familiebezoek, condoleance of er kan een afscheidsplechtigheid worden gehouden met ongeveer 30 personen. Muziek en beeldinstallatie is aanwezig.

De grote deel van De Hoef biedt u de mogelijkheid voor de condoleance en de afscheidsplechtigheid zowel kerkelijk als niet kerkelijk. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na een begrafenis of crematieplechtigheid in De Hoef met uw naasten samen te zijn. De site van Boerderij De Hoef vindt u hier.

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur, voor vraag en antwoord.
U kunt dan kennis met ons maken en uw vragen bespreken over het regelen en verzorgen van een uitvaart, ook met vragen over uw uitvaartverzekering, begroting van de uitvaartkosten, nalatenschap, keuze voor as-bestemming of grafmonumenten kunt u bij ons terecht. Die ochtend kunt u vrijblijvend bij ons binnen lopen, ook is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn in Boerderij De Hoef

Ons uitvaartcentrum, in het voorhuis van Boerderij De Hoef, ligt centraal gelegen in Leidsche Rijn Utrecht. Boerderij De Hoef is een monumentaal pand gebouwd in 1900. Sinds de komst van nieuwbouwwijk Leidsche Rijn, heeft de gemeente Utrecht besloten dat Boerderij  De Hoef haar bijzondere status mag behouden en een nieuwe functie krijgt. De wagenschuur is verbouwd voor dagbesteding voor mensen met een beperking en krijgt daarnaast een functie als buitenschoolse opvang (BSO).
De hooiberg gaat dienstdoen als een theehuis en de monumentale boerderij wordt verhuurd aan de kerk en er komen ruimtes voor diverse wijkactiviteiten.

Uitvaartcentrum

In het voorhuis van de boerderij is het uitvaartcentrum, waar u in een sfeervolle ruimte in familiekring of tijdens een condoleance bezoek samen kunt zijn. De voorkamer kan gebruikt worden voor kleine afscheidsplechtigheden met ongeveer 30 personen. Op de Deel van de boerderij kunnen de plechtigheden plaatsvinden voor meer als 30 personen met aansluitend een informeel samenzijn.

Zo wordt boerderij De Hoef gebruikt door verschillende zelfstandige ondernemers en instellingen met een verschillende achtergronden.

Boerderij de Hoef is een centrum voor vele momenten in het leven.