Boerderij de Hoef – een bijzondere locatie

/Boerderij de Hoef – een bijzondere locatie
Boerderij de Hoef – een bijzondere locatie 2018-08-14T15:16:34+00:00

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn    030  666 75 77

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn bevindt zich op een bijzondere locatie in een monumentale boerderij De Hoef.

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn 

Ons uitvaartcentrum, is in het voorhuis van een boerderij, deze ligt centraal gelegen in Leidsche Rijn Utrecht. Boerderij De Hoef is een monumentaal pand gebouwd in 1900. Sinds de komst van nieuwbouwwijk Leidsche Rijn, heeft de gemeente Utrecht besloten dat de boerderij haar bijzondere status mag behouden en een nieuwe functie krijgt. De wagenschuur is verbouwd voor dagbesteding voor mensen met een beperking en krijgt daarnaast een functie als buitenschoolse opvang (BSO).
De hooiberg gaat dienstdoen als een theehuis en de monumentale boerderij wordt op zondag verhuurd aan een kerk, er worden vergaderingen gehouden en er zingen koren.

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn, Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht, ( bereikbaar via de 3e Oosterparklaan, daarna via de Saffraanweg in de wijk Hogeweide.)

In het voorhuis van de boerderij is het uitvaartcentrum, waar u in alle rust of met de familie of tijdens een condoleance samen kunt zijn. 

Het uitvaartcentrum heeft sfeervolle afscheidskamers.

uitvaartcentrum op een bijzondere locatie

 Afscheid nemen wanneer u wenst.

Als iemand komt te overlijden is het niet altijd mogelijk dat de dierbare thuis blijft. Thuis opbaren kan heel mooi zijn. Familie of kinderen kunnen binnen komen wanneer zij willen en spelen er soms kleinkinderen om heen. Dit geeft ruimte en tijd voor afscheid. Is dit thuis niet mogelijk dan is het fijn dat er een 24 uurs kamers is, die u in de dagen van afscheid kunt gebruiken. Uitvaartcentrum Leidsche Rijn heeft een sfeervolle kamer waar u een sleutel van ontvangt, u kunt dan afscheid nemen wanneer u wenst, samen met mensen die om u heen staan.

 

Het is ook mogelijk om in een van onze afscheidskamers afscheid te nemen op afspraak. u mag dagelijks op bezoek komen als u dat wenst.

 

  

De voorkamer van de boerderij is een sfeervolle kamer waar een familie kan samen komen voor een familiebezoek, condoleance of er kan een afscheidsplechtigheid worden gehouden met ongeveer 30 personen. Muziek en beeldinstallatie is aanwezig.

De grote deel van de boerderij biedt u de mogelijkheid voor een condoleance en de afscheidsplechtigheid. De boerderij mag voor ieder afscheid gebruikt worden. Op de De Deel van de boerderij kan ook een kerkelijk afscheid plaatsvinden. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na een begrafenis of crematieplechtigheid in de boerderij met uw naasten samen te zijn. 

Verzorgen catering/ zelf verzorgen

Een condoleance of samen zijn kan in overleg verzorgd worden. Wij hebben verschillende mogelijkheden van heel eenvoudig koffie en thee, met een roomboterkoekje tot een uitgebreid buffet voor een lunch of borrelgarnituur.

Wilt u zelf consumpties meebrengen na een afscheidsplechtigheid dan is dit mogelijk en bespreken wij dit graag met u. Ook als u op een andere locatie een afscheid heeft gehouden, kunt u de Deel reserveren voor een samen zijn.

 

    

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur, voor vraag en antwoord.
U kunt dan kennis met ons maken en uw vragen bespreken over het regelen en verzorgen van een uitvaart, ook met vragen over uw uitvaartverzekering, begroting van de uitvaartkosten, nalatenschap, keuze voor as-bestemming of grafmonumenten kunt u bij ons terecht. Die dagen kunt u vrijblijvend bij ons binnen lopen, ook is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De boerderij is een centrum voor vele momenten in het leven.

     

De boerderij wordt gebruikt door verschillende zelfstandige ondernemers en instellingen met een verschillende achtergronden.

Volg ons via nieuws en 

Wilt u weten wat er nog meer in de boerderij plaatsvind kijk dan hier