De stille kracht achter Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Angelique van Dommelen

Als klein meisje wist ik al dat ik later in de zorg wilde gaan werken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na mijn schooltijd de verpleging in ging.

Door diverse gebeurtenissen in mijn leven, heb ik geleerd met verlies en verdriet om te gaan. Toen ik in 2001 door omstandigheden een andere baan moest zoeken, kwam de uitvaartverzorging op mijn pad. En ik durf wel te stellen dat dit niet mijn werk is, maar mijn roeping. Ik vind het ontzettend bijzonder dat ik families mag bijstaan en begeleiden in een mooi en passend afscheid voor hun dierbare. De dankbaarheid die je na een afscheid mag ervaren, betekent heel veel voor mij. Het is dan ook zeer waardevol als je elkaar later, tijdens een andere gelegenheid terugziet, of wanneer een familie je vele jaren later belt met de vraag ze nogmaals bij te staan.

Karel van Dommelen

Samen met mijn vrouw Angelique, sta ik klaar voor iedereen die ons nodig heeft.

Ik ben geboren in een bakkersfamilie en ben 25 jaar brood- en banketbakker geweest.
In het bakkersvak ben je dag en nacht met je onderneming bezig en wil je jouw klanten het beste geven. Dat is in de uitvaartzorg niet anders. De passie om iemand te helpen, het intense contact met de familie, dat maakt het mooi.
Wij doen er alles aan om te zorgen dat de familie goed afscheid kan nemen van hun geliefde.

Met ons kleinschalige team doen wij dit werk iedere dag met veel liefde en gevoel en geven wij u alle zorg en tijd die u van ons nodig heeft.