BGNU

/BGNU
BGNU 2018-06-29T20:08:01+02:00

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn   030 666 75 77


 

 

 

 

Lidmaatschap BGNU  

Garantie voor kwaliteit BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Zo zijn alle aangesloten uitvaartondernemingen in bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor transparante dienstverlenin

BGNU is de afkorting van “Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen”. Het is de organisatie waarin kwaliteitsgerichte uitvaartondernemers samenwerken aan een gezonde bedrijfstak. De vereniging vertegenwoordigt een overtuigende meerderheid van de branche door het aantal ondernemingen dat lid is en het deel van de uitvaartverzorgingsmarkt dat haar leden samen verzorgen.

Als consument kunt u bij BGNU terecht voor betrouwbare algemene informatie over uitvaartverzorging en alles wat daarbij komt kijken. We helpen u graag verder of verwijzen u naar de juiste informatiebron. Zo kunt u ontdekken welke ondernemingen zich verbinden aan strenge kwaliteitseisen, waardoor een bewuste keuze voor een uitvaartonderneming gemaakt kan worden.


Een uitvaartondernemer die lid is van BGNU is onderdeel van het grootste netwerk van de Nederlandse uitvaartbranche.