Consult

/Consult
Consult 2020-11-02T15:04:51+01:00

Consult 030 666 75 77

Bij een overlijden kan het moeilijk zijn om de gedachten te ordenen en komen er opeens veel vragen op u af. Er moet op heel korte termijn veel geregeld worden en belangrijke beslissingen worden genomen. Meestal wordt er pas op dat moment naar de polissen gekeken. De eerdere afgesloten polissen dekken meestal de huidige uitvaartkosten nauwelijks of slechts gedeeltelijk.

Wij als uitvaartverzorgers komen daar bijna dagelijks mee in aanraking. Uit ervaring weten wij dat na een overlijden het heel vervelend is om daar achter te komen.

Iedereen die twijfels heeft over de uitvaartverzekering of vragen heeft over uitvaartkosten of speciale wensen en die daar meer inzicht in wil krijgen, kan met ons een afspraak maken.

Op een moment dat er nog niets aan de hand is, kunt u beter inzicht krijgen. Het gesprek kost u niets. Uit de reacties na een gesprek, blijkt dat u overzicht heeft over de verschillende mogelijkheden en de kosten. Na afloop geven de mensen aan dat ze heel tevreden zijn over deze service.

Elke dinsdag morgen van 10.00 tot 12.00 kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnen lopen.

informatie

vastleggen