Andere overtuigingen – uitvaart binnen een andere cultuur

/Andere overtuigingen – uitvaart binnen een andere cultuur
Andere overtuigingen – uitvaart binnen een andere cultuur 2021-10-05T17:40:31+02:00

Andere overtuigingen – uitvaart binnen een andere cultuur          030 666 75 77

Uitvaart binnen een andere cultuur

Samen verbonden

Ons land telt steeds meer mensen uit andere culturen en met andere geloofsovertuigingen. Een andere vorm van afscheid nemen is daar een onderdeel van. Een uitvaart binnen een andere cultuur, kan in Nederland plaatsvinden of in het land van herkomst.

Ieder land heeft zijn eigen tradities en regels voor het overbrengen van de overledene daarom is het organiseren van een repatriëring specialistisch werk. Wij hebben ervaring om u goed te begeleiden. Vooraf laten wij u weten wat een repatriëring gaat kosten en hoeveel dagen de repatriëring in beslag zal nemen.

Voor een uitvaartplechtigheid in Nederland, bespreken wij met de familie de gebruiken die in hun cultuur belangrijk zijn om goed afscheid te nemen. In ons uitvaartcentrum in Boerderij de Hoef hebben wij de mogelijkheid om deze gebruiken vorm te geven. Verschillende culturen zoals een Chinese, Armeense en Ghanese uitvaartplechtigheid hebben al in de boerderij plaatsgevonden.

Heeft u b.v. een begeleidingsgroep die de uitvaart uitvoert? Dan kunnen wij, indien u dat wenst ook ondersteuning bieden en kunt u gebruikmaken van de ruimte van de Boerderij.

Eigen catering verzorgen

Een condoleance of samen zijn kan in overleg verzorgd worden. Wij hebben verschillende mogelijkheden van heel eenvoudig koffie en thee, met een roomboterkoekje tot een uitgebreid buffet voor een lunch of maaltijd. 

Wilt u zelf consumpties meebrengen na een afscheidsplechtigheid dan is dit mogelijk en bespreken wij dit graag met u. Ook als u op een andere locatie een afscheid heeft gehouden, kunt u de Deel reserveren voor een samen zijn met catering.

Spekkoek

Pikante kip

Ons rouwcentrum in Boerderij De Hoef biedt hiervoor allerlei mogelijkheden. 
Neem gerust contact met ons op, als u vragen heeft of loop een keer binnen.
De koffie en de thee staan voor u klaar.