De stille kracht achter Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Angelique van Dommelen

Als klein meisje wist ik al dat ik later in de zorg wilde gaan werken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na mijn schooltijd de verpleging inging.

Door diverse gebeurtenissen in mijn leven, heb ik geleerd met verlies en verdriet om te gaan. Toen ik in 2001 door omstandigheden een andere baan moest zoeken, kwam de uitvaartverzorging op mijn pad. En ik durf wel te stellen dat dit niet alleen maar werk is, maar mijn roeping. Ik vind het vooral bijzonder dat ik families mag bijstaan en begeleiden in een mooi en passend afscheid voor hun dierbare. De dankbaarheid die je na een afscheid mag ervaren, betekent heel veel voor mij.

Het is dan ook heel bijzonder als je elkaar later, tijdens een andere gelegenheid terugziet. Wanneer een familie je na vele jaren weer belt om hen te begeleiden bij een afscheid is dit heel waardevol.

Karel van Dommelen

Samen met mijn vrouw Angelique, sta ik klaar voor iedereen die ons nodig heeft.

Ik ben geboren in een bakkersfamilie en ben 25 jaar brood- en banketbakker geweest.
In het bakkers vak ben je dag en nacht met je onderneming bezig en wil je jouw klanten het beste geven. Dat is in de uitvaartverzorging niet anders. De passie om iemand te helpen, het intense contact met de familie, dat maakt het mooi.
Wij doen er alles aan om te zorgen dat de familie goed afscheid kan nemen van hun geliefde.

Met ons kleinschalige team doen wij dit werk iedere dag met veel liefde en gevoel en geven wij u alle zorg en tijd die u van ons nodig heeft.

Volg ons via nieuws en