Visie

/Visie
Visie 2021-10-05T17:02:51+02:00

Visie                                                     030-666 77 75

uitvaartcentrum

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn bestaat uit een gediplomeerd team met een visie. Angelique en Karel van Dommelen zijn samen een team dat u begeleidt. Onze visie is: ondersteuning, gastvrijheid en ervaring waar het kan, met een eerlijke prijs. Wij werken samen met een verzorgteam en gastdames en heren. Ons volledige team werkt vanuit de visie dat de overledene en de familie voor, tijdens en na het overlijden centraal staat. Rust scheppen, persoonlijke aandacht geven en het overzicht behouden in een periode waarin veel beslissingen genomen moeten worden.

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn is een monument dat centraal ligt in Utrecht, Leidsche Rijn, en waar iedereen welkom is. Het uitvaartcentrum geeft ons en ook de families de vrijheid een uitvaart geheel volgens persoonlijke wensen in alle rust vorm te geven.

De keuze van een uitvaartcentrum en de afscheid locatie is geheel vrij naar uw keuze, bij u in de buurt of in uw stad. Wij kunnen u bijstaan in uw eigen omgeving in Utrecht en omstreken of ergens in Nederland. Werkgebied