Gastenboek

/Gastenboek
Gastenboek 2017-05-08T17:27:18+00:00

Fijn als u hier een berichtje wil achterlaten. Waarvoor onze dank!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Familie Abbink Familie Abbink uit Eindhoven schreef op 9 november 2018 om 14:18:
Hallo Angelique en Karel, Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank voor jullie hulp hierbij. Het was een fijne samenwerking! De cake was zoals wij die gewend waren van mijn vader!
H.A. Nieuwenhuis H.A. Nieuwenhuis uit Utrecht schreef op 25 september 2018 om 11:30:
Wij zijn erg tevreden over de uitvaart van mijn man. We waren niet van tevoren op de hoogte van de mogelijkheden die door jullie zijn geboden. Hartelijk dank, het was heel mooi.
Kees en Ria Kees en Ria uit De Meern schreef op 12 juni 2018 om 12:50:
We hadden een afspraak met jullie gemaakt om het een en ander door te spreken. We wilde ook een kijkje nemen in de boerderij. In het begin vond Ria het nog wel onwennig maar 2 uur later gingen we met een warm gevoel naar huis. De ontvangst en de hartelijkheid heeft onze goed gedaan en vele vragen zijn beantwoord. Hartelijk dank.
Mw. Dijkman Mw. Dijkman uit Utrecht schreef op 28 mei 2018 om 15:54:
Je vindt er een warme sfeer en een liefdevolle ontvangst. Je wensen voor de uitvaart worden goed doorgesproken.
Mevrouw Drescher Mevrouw Drescher uit Utrecht schreef op 30 april 2018 om 11:22:
De uitvaartplechtigheid van mijn man, vader, opa bij jullie in het uitvaartcentrum Leidsche Rijn is voor ons een bijzonder afscheid geweest. Het was in kleine kring, warm en huiselijk dit was helemaal zoals wij dit wenste. Voor ons perfect. Karel en het team bedankt, niets op aan te merken.
Els en familie Els en familie uit Utrecht schreef op 30 april 2018 om 10:48:
Wij hebben afgelopen week afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. Het was een mooi afscheid waar wij samen met elkaar en de begeleiding en ondersteuning van Angelique goed op terug kijken. Ze is geknipt voor dit werk en doet het met veel gevoel, dank je wel daarvoor.
Moeder Moeder uit Utrecht schreef op 25 april 2018 om 13:46:
Wij hebben zowel mevrouw als meneer van Dommelen als erg vriendelijk respectvol, professioneel en betrokken ervaren. Ze zijn ook alle afspraken netjes nagekomen. Uitvaartcentrum Leidsche Rijn zag er ook erg mooi en vredig uit. Wij hebben in alle rust een mooie ceremonie kunnen houden voor onze dochter.
R. Rijlart R. Rijlart uit Woerden schreef op 16 april 2018 om 11:28:
Uitvaartverzorging Leidsche Rijn, is absoluut uw aandacht waard. Misschien voor een van uw dierbare, of later misschien voor u zelf. Angelique en Karel van Dommelen staan u graag te woord. De Locatie in boerderij De Hoef is uniek, warm, huiselijk en voelt vertrouwd. reactie op facebook.
Merrienboer Merrienboer schreef op 9 april 2018 om 15:25:
Angelique en Karel, bedankt voor het brengen van rust en ontzorging in een tijd dat we het gevoel hadden dat chaos en verwarring ons leven beheersten. het was een gedenkwaardige uitvaart. Bedankt namens de hele familie.
van den Berg van den Berg uit De Meern schreef op 3 april 2018 om 09:26:
Wij zijn heel erg dankbaar voor het mooie afscheid. De rust en alle tijd in het uitvaartcentrum van boerderij de Hoef heeft daaraan bijgedragen.
Anja Dorresteijn Anja Dorresteijn uit Utrecht schreef op 15 november 2017 om 15:43:
We hebben woensdag 1 november in het prachtige sfeer volle ontvangstkamer lichtjesavond gehad. Angelique en Karel bedankt voor het begeleiden van deze mooie lichtjes avond. Het heeft voor ons veel betekend. Dank hiervoor!!!
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 14 maart 2017 om 15:57:
Februari 2017 De uitvaart staat in ons geheugen gegrift. Wij hadden geen woorden maar jij hebt het voor ons verwoord, precies zoals zij was.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 5 november 2016 om 17:25:
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de plezierige wijze waarop jullie ons begeleid hebben. Daar waar mogelijk zullen wij jullie naam niet schromen te noemen. De Liefde en warmte heeft ons heel goed gedaan.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 1 september 2016 om 17:28:
Vele jaren geleden toen je onze vader hebt begeleid, moesten wij je nu weer bellen. Het was een vertrouwd weerzien. Net als toen verliep alles volgens onze wens en kijken wij er ook deze keer met heel veel liefde op terug.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 25 juli 2016 om 17:31:
Hartelijk dank, wij hadden voor een ander gekozen maar deze kon niet, gelukkig maar, we zijn uiterst tevreden.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 22 juni 2016 om 17:31:
De uitvaart van onze vader was uitstekend verzorgd. Goede begeleiding en ook de na zorg hebben wij zeer op prijs gesteld hartelijk dank voor alles.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 21 juni 2016 om 17:31:
Door de manier waarop jullie samen ons hebben begeleid door naar ons te luisteren en met ons mee dachten. Bijvoorbeeld het voorstel om onze moeder thuis op te baren, is het voor ons een warm, persoonlijk en waardig afscheid geworden. Het is goed te voelen dat jullie veel passie hebben voor jullie vak. Jullie waren op alle fronten een steun en toeverlaat. Absoluut geen verbeterpunt wat ons betreft.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 3 mei 2016 om 17:10:
Wat was het fijn dat jullie er waren. Na het grote verdriet dat wij niemand toewensen, zijn wij op alle mogelijk manieren door jullie bij gestaan en nog steeds hebben wij een warm contact.
Via Keurmerk Uitvaartzorg Via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 23 april 2016 om 17:30:
Het keurmerk dat jullie hebben vraagt om een cijfer, van ons krijgen jullie een 9. Het was fijn om dit samen met mijn broers zo gedaan te hebben.
via Keurmerk Uitvaartzorg via Keurmerk Uitvaartzorg schreef op 22 februari 2016 om 17:30:
Angelique je krijgt een compliment ik en de familie zijn heel tevreden