Kosten uitvaart

/Kosten uitvaart
Kosten uitvaart 2018-02-23T15:17:51+00:00

De kosten van een uitvaart
We bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. Klein en intiem, met livemuziek, een foto presentatie, bloemen of een duurzame uitvaart.
Niet onbelangrijk, een afscheid bestaat ook uit een financieel plaatje. Het is daarom goed, hoe groot of hoe klein dit afscheid ook is om van te voren keuzes te maken waardoor de nabestaanden niet met financiële zorgen achterblijven.

U mag ervan uitgaan dat een crematie gemiddeld tussen de € 4.000,- t/m € 7.000,- kan kosten. Een begrafenis kost na gelang de wensen van een graf ongeveer tussen de € 8.000,- en € 10.000,-. Wij streven er naar om zo transparant mogelijk te werken en voor iedereen een mogelijkheid te bieden om een gepaste uitvaart samen te stellen.  Als wij een uitvaart voor u begeleiden zijn er vaste kosten, deze kosten zijn vastgelegd in een basistarief.

Basistarief

In dit tarief zijn de volgende “standaard” posten inbegrepen:
Het bespreken van een uitvaart, een uitvaart verzorgen en de administratie verwerking.
– Verzorgen van de overledene
– Het overbrengen van de overledene naar een uitvaartcentrum of het verzorgen van een thuisopbaring.
– Het gebruik van Rouwcentrum Boerderij de Hoef voor 5 dagen of het gebruik van koeling voor een thuisopbaring
– Een rouwauto met als basiskleur zwart
– De akte van overlijden
– Het condoleanceboek

Variabele kosten

Daarnaast zijn er variabele kosten dat zijn de keuzes buiten het basistarief vallen, bijvoorbeeld een andere kleur rouwauto, een volgwagen, een kerkdienst, bloemen, extra catering etc.
Wij adviseren u in de keuzes die u hierin maakt en we laten u altijd vooraf altijd een kostenberekening zien, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Voor inzicht in de variabele kosten kunt vooraf een voorlopig kostenoverzicht laten maken. U kunt hiervoor vrijblijvend en zonder afspraak op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 13.00 uur in Boerderij De Hoef terecht of u kan met ons een afspraak maken.

Kosten kinderuitvaarten

De kosten die bij een uitvaart worden gemaakt zijn afhankelijk van uw wensen. Voor kinderuitvaarten zijn er andere mogelijkheden met speciale tarieven.
Ook hier kijken we met u samen wat er mogelijk is.
LR_2017 tarieven