De dag van het afscheid

De dag van het afscheid staan u en uw dierbaren centraal. Een dag waarop u, en familie en vrienden, afscheid neemt van de overledene.
Wij kunnen de ceremonie leiden en uitvoeren zoals u met ons besproken heeft, ook een pastoor of dominee kan voorgaan in een kerk of op een andere locatie.
U kunt ook iemand uit uw eigen kring vragen om voor te gaan in de ceremonie. Wij zullen dan, indien nodig, stand-by staan.

Locaties.

Tegenwoordig zijn er steeds meer bijzondere locaties voor het organiseren van een uitvaartplechtigheid. Denk aan landhuizen, kastelen, boerderijen of op een plaats die u wenst. Het fijne aan deze andere afscheidslocaties is, dat de tijd besproken wordt die nodig is. Wij denken met u mee over persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld de catering en andere wensen.

In ons werkgebied zijn er verschillende kleine en grote opbaarlocaties  waar de mogelijkheid bestaat om naar eigen wens afscheid te nemen, wij helpen u graag om in uw omgeving of stad de locatie te bespreken die u wenst. Werkgebied