Nazorg

/Nazorg
Nazorg 2021-10-06T15:01:01+02:00

Nazorg                                                                                              030 666 75 77

Nazorg uitvaart

nazorg uitvaartNa de uitvaart komen wij bij u op bezoek om het verloop van het afscheid en de plechtigheid na te bespreken. Wij geven u advies over bedankkaartjes of over andere praktische zaken zoals een gedenksteen, sieraden of urn.

Nazorgmap

Ook ontvangt u een nazorgmap met informatie voor het opzeggen van diverse instanties. Daarin staat ook wat u financieel en fiscaal moet regelen. Wij nemen in dit gesprek samen met u de eindafrekening door.

Digitale nazorg

We leven in een digitaal tijdperk. Weet u de wachtwoorden niet meer? Dan kan Digitale Nazorg www.digitalenazorg.nl heel veel voor u betekenen. Als een telefoon, computer, foto- of videocamera beschadigd is (om welke reden dan ook) waardoor dierbare gegevens niet mee benaderbaar zijn, dan kan Digitale nazorg dit voor u oplossen. Het is belangrijk  alle accounts zorgvuldig te verwijderen om achteraf verdrietige confrontaties te voorkomen.

In het jaar van overlijden ontvangt u van ons een uitnodiging voor een herdenking.
In de jaren daarna steken wij voor vele dierbaren een kaarsje aan en bent u altijd van harte welkom om bij deze jaarlijkse herdenking aanwezig te zijn.

Door Corona is dit helaas de laatste jaren niet mogelijk geweest. Wij nodigen u persoonlijk uit als het verantwoord is om met elkaar samen te komen voor een herdenking.