Uitvaartcentrum Leidsche Rijn en andere locaties

/Uitvaartcentrum Leidsche Rijn en andere locaties
Uitvaartcentrum Leidsche Rijn en andere locaties 2022-05-11T09:23:53+02:00

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn op een bijzondere Locatie

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn, is gevestigd in het voorhuis van boerderij De Hoef. Deze locatie is bijzonder in de nieuwbouw in Leidsche Rijn. In Utrecht en omstreken zijn vele locaties waar wij gebruik van maken om voor u de uitvaart naar wens te verzorgen. U bent vrij in welke opbaar- locatie u kiest. Het mooiste is om in uw eigen omgeving of stad afscheid te nemen.

Wij werken in de hele provincie en ook daarbuiten. Werkgebied

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn, Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht, ( bereikbaar via de 3e Oosterparklaan, daarna via de Saffraanweg in de wijk Hogeweide.)

In het voorhuis van de boerderij is ons uitvaartcentrum, waar u in alle rust of met de familie tijdens een condoleance of afscheid samen kunt zijn tot 20 personen. 

Het uitvaartcentrum heeft sfeervolle afscheidskamers.

uitvaartcentrum op een bijzondere locatie

Afscheidskamer

Afscheid nemen wanneer u wenst.

Als iemand komt te overlijden is het niet altijd mogelijk dat uw dierbare thuis blijft. Thuis opbaren kan heel mooi zijn. Familie of kinderen kunnen dan op bezoek komen wanneer zij dat willen. Dit geeft ruimte en tijd voor afscheid. Is dit thuis niet mogelijk dan is het fijn dat er een 24-uurs kamer is, die u in de dagen van afscheid kunt gebruiken. Uitvaartcentrum Leidsche Rijn heeft een sfeervolle kamer waar u een sleutel van ontvangt. U kunt dan afscheid nemen wanneer u wenst, samen met de mensen die om u heen staan. 

 

Het is ook mogelijk om in een van onze afscheidskamers afscheid te nemen op afspraak. u kunt dagelijks op bezoek komen.

 

  

Voorkamer uitvaartcentrum

De voorkamer van de boerderij is een sfeervolle kamer waar een familie kan samenkomen voor een familiebezoek, condoleance of er kan een afscheidsplechtigheid worden gehouden met ongeveer 20 personen. Audio- en beeldinstallatie is aanwezig.

De grote Deel van de boerderij biedt u de mogelijkheid voor een afscheidsplechtigheid, zowel kerkelijk als niet kerkelijk. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na een begrafenis of crematieplechtigheid in de boerderij met uw naasten samen te zijn. 

De Deel

Verzorgen catering/ zelf verzorgen.

Een condoleance of een samenzijn kan in overleg verzorgd worden. Wij hebben verschillende mogelijkheden van heel eenvoudig bijvoorbeeld koffie en thee met een roomboterkoekje tot een uitgebreid buffet als een lunch of borrelgarnituur. Wij werken met een vaste cateraar James Catering. Zij verzorgen al u wensen en verzorgen de aankleding die zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. james-catering.nl

Wilt u zelf consumpties meebrengen na een afscheidsplechtigheid dan is dit mogelijk. Wij bespreken dit graag met u. Ook als u op een andere locatie een afscheid heeft gehouden, kunt u de Deel reserveren voor een samenzijn.

 

    

Diverse consumpties zijn mogelijk

Iedere dinsdag en donderdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur voor vraag en antwoord.
U kunt dan kennis met ons maken en uw vragen aan ons voorleggen voor het regelen en verzorgen van een uitvaart. Ook kunt u terecht met vragen over uw uitvaartverzekering, begroting van de uitvaartkosten, een nalatenschap, de keuze voor de as-bestemming of een grafmonument. Het is ook mogelijk om een afspraak met ons te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De boerderij is een centrum voor vele momenten in het leven.

     

De Deel van boerderij de Hoef voor plechtigheden tot 100 of meer personen.

Ruimte huren in het voorhuis:

Het voorhuis van de boerderij is ook te huur voor samenkomsten, vergaderingen of lezingen voor ongeveer 20 personen. U kunt dan gebruik maken van de voorkamer en de keuken. Catering kan verzorgd worden.

Informatie: 06-22807245 of via de uitvaartverzorging.

De boerderij wordt gebruikt door verschillende zelfstandige ondernemers en instellingen met een verschillende achtergronden.

Volg ons via nieuws en 

Wilt u weten wat er nog meer in de boerderij plaatsvindt kijk dan hier