Boerderij de Hoef – met een uitvaartcentrum op een bijzondere locatie

/Boerderij de Hoef – met een uitvaartcentrum op een bijzondere locatie
Boerderij de Hoef – met een uitvaartcentrum op een bijzondere locatie 2020-07-25T15:44:35+02:00

Boerderij de Hoef – met een uitvaartcentrum op een bijzondere Locatie

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn, is gevestigd in het voorhuis van de boerderij. Tevens kan het voorhuis gebruikt worden voor samenkomsten, lezingen en vergaderingen voor ongeveer 20 personen, de centraal ligging is bijzonder, gelegen bij het centrum van in Leidsche Rijn in Utrecht. Boerderij De Hoef is een monumentaal pand, gebouwd in 1900. Sinds de komst van nieuwbouwwijk Leidsche Rijn, heeft de gemeente Utrecht besloten dat de boerderij haar bijzondere status mag behouden en een nieuwe functie krijgt. De wagenschuur is verbouwd voor dagbesteding voor mensen met een beperking en krijgt daarnaast een functie als buitenschoolse opvang (BSO).
De hooiberg gaat dienstdoen als een theehuis en de monumentale boerderij wordt op zondag verhuurd aan een kerk, er worden vergaderingen gehouden en er zingen koren.

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn, Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht, ( bereikbaar via de 3e Oosterparklaan, daarna via de Saffraanweg in de wijk Hogeweide.)

In het voorhuis van de boerderij is ons uitvaartcentrum, waar u in alle rust of met de familie tijdens een condoleance samen kunt zijn. 

Het uitvaartcentrum heeft sfeervolle afscheidskamers.

uitvaartcentrum op een bijzondere locatie

Afscheidskamer

Afscheid nemen wanneer u wenst.

Als iemand komt te overlijden is het niet altijd mogelijk uw dierbare thuis blijft. Thuis opbaren kan heel mooi zijn. Familie of kinderen kunnen dan binnen komen wanneer zij willen komen. Dit geeft ruimte en tijd voor afscheid. Is dit thuis niet mogelijk dan is het fijn dat er een 24-uurs kamer is, die u in de dagen van afscheid kunt gebruiken. Uitvaartcentrum Leidsche Rijn heeft een sfeervolle kamer waar u een sleutel van ontvangt. U kunt dan afscheid nemen wanneer u wenst, samen met de mensen die om u heen staan.

 

Het is ook mogelijk om in een van onze afscheidskamers afscheid te nemen op afspraak. u kunt dagelijks op bezoek komen.

 

  

Voorkamer uitvaartcentrum

De voorkamer van de boerderij is een sfeervolle kamer waar een familie kan samenkomen voor een familiebezoek, condoleance of er kan een afscheidsplechtigheid worden gehouden met ongeveer 30 personen. Audio- en beeldinstallatie is aanwezig.

De grote Deel van de boerderij biedt u de mogelijkheid voor een afscheidsplechtigheid, zowel kerkelijk als niet kerkelijk. Ook bieden wij u de mogelijkheid om na een begrafenis of crematieplechtigheid in de boerderij met uw naasten samen te zijn. 

Verzorgen catering/ zelf verzorgen.

Een condoleance of een samenzijn kan in overleg verzorgd worden. Wij hebben verschillende mogelijkheden van heel eenvoudig bijvoorbeeld koffie en thee met een roomboterkoekje tot een uitgebreid buffet als een lunch of borrelgarnituur. Wij werken met een vaste cateraar James Catering. Zij verzorgen al u wensen en verzorgen de aankleding die zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. james-catering.nl

Wilt u zelf consumpties meebrengen na een afscheidsplechtigheid dan is dit mogelijk. Wij bespreken dit graag met u. Ook als u op een andere locatie een afscheid heeft gehouden, kunt u de Deel reserveren voor een samenzijn.

 

    

Diverse consumpties zijn mogelijk

Iedere dinsdag en donderdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur voor vraag en antwoord.
U kunt dan kennis met ons maken en uw vragen aan ons voorleggen voor het regelen en verzorgen van een uitvaart. Ook kunt u terecht met vragen over uw uitvaartverzekering, begroting van de uitvaartkosten, een nalatenschap, de keuze voor de as-bestemming of een grafmonumenten. Het is ook mogelijk om een afspraak met ons te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De boerderij is een centrum voor vele momenten in het leven.

     

De Deel van boerderij de Hoef voor plechtigheden tot 100 of meer personen.

Ruimte huren in het voorhuis:

Het voorhuis van de boerderij is ook te huur voor samenkomsten, vergaderingen of lezingen voor ongeveer 20 personen. U kunt dan gebruik maken van de voorkamer en de keuken. Catering kan verzorgd worden.

Informatie: 06-22807245 of via de uitvaartverzorging.

De boerderij wordt gebruikt door verschillende zelfstandige ondernemers en instellingen met een verschillende achtergronden.

Volg ons via nieuws en 

Wilt u weten wat er nog meer in de boerderij plaatsvindt kijk dan hier