Gastenboek

/Gastenboek
Gastenboek 2022-02-25T12:46:11+01:00

Fijn als u hier een berichtje wil achterlaten. Waarvoor onze dank!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. 

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
51 berichten.
Familie Steen Familie Steen uit Utrecht heeft geschreven op 15 april 2020 om 14:36
Door de verschrikkelijke tijd moesten wij anders afscheid nemen van onze pa. Jullie hebben er alles aan gedaan en het was heel mooi. Dank jullie wel daarvoor, het was bijzonder.
familie Matser familie Matser uit Hardinkveld-Giessendam heeft geschreven op 24 maart 2020 om 13:46
Hi Angelique, Je bent een echte schat! Dank je wel voor al jouw goede zorgen en het is echt gewaardeerd. Groetjes, Violet
Bert van Slooten Bert van Slooten uit De Meern heeft geschreven op 24 maart 2020 om 13:44
Hoi Angelique, Nogmaals dank voor jullie inzet bij de uitvaart van Herman van Kooten. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.
familie Verweij familie Verweij uit Woerden heeft geschreven op 17 februari 2020 om 16:17
De uitvaart die jullie voor ons hebben begeleidt was heel mooi en goed verzorgd. Vooral de lieve hulp daarvoor zijn wij jullie heel dankbaar.
Frank Frank uit Utrecht heeft geschreven op 1 februari 2020 om 18:18
Wat vonden wij het fijn dat we wisten wie wij konden bellen ondanks het grote verdriet. Na de goede begeleiding, wat jullie met zoveel liefde ook de vorige keer hebben gedaan, waren we blij dat jullie ons weer zouden helpen. Het is ook nu weer een heel mooi warm afscheid geworden. Lieve groetjes van ons.
Ans en familie Ans en familie uit Utrecht heeft geschreven op 9 september 2019 om 20:07
Wat waren wij blij met jullie begeleiding. het is zo'n mooi persoonlijk afscheid geworden. iedereen vond het geweldig. Niets dan lof, ga zo door. Wij zullen het nooit vergeten.
Coby Coby uit Mijdrecht heeft geschreven op 25 augustus 2019 om 17:08
Wij zijn heel goed begeleidt na het overlijden van onze zus. De uitvaart was heel mooi, vanuit Leidsche Rijn naar de geboorte plaats. Hartelijk dank.
Familie Miltenburg Familie Miltenburg uit Vleuten heeft geschreven op 20 mei 2019 om 15:12
Wij willen jullie samen heel hartelijk danken voor de tijd en aandacht die jullie ons gegeven hebben na het overlijden van mijn vrouw, moeder en oma. In een woord geweldig hoe alles is verlopen.
Perra Perra uit Utrecht heeft geschreven op 20 mei 2019 om 15:07
Karel de uitvaart van mijn moeder is zo liefdevol door jullie verzorgd, dat heeft ons heel goed gedaan. Ondanks het verdriet vonden wij het fijn dat wij zo dicht bij huis, in de boerderij, afscheid van haar konden nemen. Dank je wel voor je steun.
Familie Ursem Familie Ursem uit De Bilt heeft geschreven op 14 januari 2019 om 16:26
Het was heel bijzonder dat Piet bij ons thuis was opgebaard. Dit vonden wij erg fijn. De uitvaartplechtigheid was prachtig. Alles is geweldig begeleidt perfect.
Familie Abbink Familie Abbink uit Eindhoven heeft geschreven op 9 november 2018 om 14:18
Hallo Angelique en Karel, Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze vader. Hartelijk dank voor jullie hulp hierbij. Het was een fijne samenwerking! De cake was zoals wij die gewend waren van mijn vader!
H.A. Nieuwenhuis H.A. Nieuwenhuis uit Utrecht heeft geschreven op 25 september 2018 om 11:30
Wij zijn erg tevreden over de uitvaart van mijn man. We waren niet van tevoren op de hoogte van de mogelijkheden die door jullie zijn geboden. Hartelijk dank, het was heel mooi.
Kees en Ria Kees en Ria uit De Meern heeft geschreven op 12 juni 2018 om 12:50
We hadden een afspraak met jullie gemaakt om het een en ander door te spreken. We wilde ook een kijkje nemen in de boerderij. In het begin vond Ria het nog wel onwennig maar 2 uur later gingen we met een warm gevoel naar huis. De ontvangst en de hartelijkheid heeft onze goed gedaan en vele vragen zijn beantwoord. Hartelijk dank.
Mw. Dijkman Mw. Dijkman uit Utrecht heeft geschreven op 28 mei 2018 om 15:54
Je vindt er een warme sfeer en een liefdevolle ontvangst. Je wensen voor de uitvaart worden goed doorgesproken.
Mevrouw Drescher Mevrouw Drescher uit Utrecht heeft geschreven op 30 april 2018 om 11:22
De uitvaartplechtigheid van mijn man, vader, opa bij jullie in het uitvaartcentrum Leidsche Rijn is voor ons een bijzonder afscheid geweest. Het was in kleine kring, warm en huiselijk dit was helemaal zoals wij dit wenste. Voor ons perfect. Karel en het team bedankt, niets op aan te merken.
Els en familie Els en familie uit Utrecht heeft geschreven op 30 april 2018 om 10:48
Wij hebben afgelopen week afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. Het was een mooi afscheid waar wij samen met elkaar en de begeleiding en ondersteuning van Angelique goed op terug kijken. Ze is geknipt voor dit werk en doet het met veel gevoel, dank je wel daarvoor.
Moeder Moeder uit Utrecht heeft geschreven op 25 april 2018 om 13:46
Wij hebben zowel mevrouw als meneer van Dommelen als erg vriendelijk respectvol, professioneel en betrokken ervaren. Ze zijn ook alle afspraken netjes nagekomen. Uitvaartcentrum Leidsche Rijn zag er ook erg mooi en vredig uit. Wij hebben in alle rust een mooie ceremonie kunnen houden voor onze dochter.
R. Rijlart R. Rijlart uit Woerden heeft geschreven op 16 april 2018 om 11:28
Uitvaartverzorging Leidsche Rijn, is absoluut uw aandacht waard. Misschien voor een van uw dierbare, of later misschien voor u zelf. Angelique en Karel van Dommelen staan u graag te woord. De Locatie in boerderij De Hoef is uniek, warm, huiselijk en voelt vertrouwd. reactie op facebook.
Merrienboer Merrienboer heeft geschreven op 9 april 2018 om 15:25
Angelique en Karel, bedankt voor het brengen van rust en ontzorging in een tijd dat we het gevoel hadden dat chaos en verwarring ons leven beheersten. het was een gedenkwaardige uitvaart. Bedankt namens de hele familie.
van den Berg van den Berg uit De Meern heeft geschreven op 3 april 2018 om 09:26
Wij zijn heel erg dankbaar voor het mooie afscheid. De rust en alle tijd in het uitvaartcentrum van boerderij de Hoef heeft daaraan bijgedragen.