Route naar Uitvaartcentrum Leidsche Rijn

/Route naar Uitvaartcentrum Leidsche Rijn
Route naar Uitvaartcentrum Leidsche Rijn 2018-06-29T18:13:17+02:00

Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Leidsche Rijn, , Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht,  030 666 75 77
Per auto van uit:

De Meern:

Via de Rijkstraatweg richting Utrecht.Laatste brug Leidsche Rijn over naar links ( voor bord doodlopend) Eerste weg rechts Burgemeester Verderlaan op, aan het einde van de laan gaat u rechtsaf. U rijdt tot de stoplicht links voorsorteren.Links afslaan de stadbaan dan direct weer linkssaf  de Derder Oosterparklaan op daarna de 1e rechts de Saffraanweg op aan het einde ziet u het uitvaartcentrum.

Vleuten:

Via de nieuwe stads as, afslag De Meern/ het Zand.U rijd via het Zand naar de rotonde. U neemt de 3e afslag daarna recht door. Volgende rotonde 2e afslag voorsorteren bij stoplicht voor recht door. U rijd nu op de Langerakbaan deze blijven volgen tot het einde. Bij het stoplicht links voorsorteren.Links afslaan de stadbaan dan direct weer linkssaf  de Derde Oosterparklaan op daarna de 1e rechts de Saffraanweg op aan het einde ziet u het uitvaartcentrum.

Amsterdam – Utrecht:

Via A2 neemt u ring afslag 6-7-8 daarna afslag 8 Utrecht/centrum. ( langerak-Parkwijk Antoniusziekenhuis). Aan het einde van de afslag bij het stoplicht linksaf. Bij het eerste stoplicht gaat u rechtsdoor, daarna meteen de eerste afslag naar links nemen, de Derrde Ooosterparklaan daarna de 1e rechts de Saffraanweg op aan het einde ziet u het uitvaartcentrum.

‘s Hertogenbosch-Utrecht:

Via A2 neemt u afslag 8 Utrecht-centrum. Bovenaan de afslag sorteert u helemaal links bij het stoplicht ga nu linksaf. U moet dan direct helemaal rechts voorsorteren bij het volgende stoplicht en gaat rechtsaf richting Parkwijk/ Langerak. Daarna krijgt u stoplichten deze gaat u rechtdoor. dan direct weer linkssaf  de Derde Oosterparklaan op daarna de 1e rechts de Saffraanweg op aan het einde ziet u het uitvaartcentrum.

Van uit Den Haag en Arnhem gaat u via de A2 ( Utrecht-centrum) en volgt de route beschreven van af ’s Hertogenbosch – Utrecht.

Parkeermogelijkheid:

Bij de school op de Derde Oosterparklaan. U loopt  via de Hogeweide (het fietspad) naar de Boerderij.boerderij de hoef
Komt u met openbaarvervoer buslijn 26 uitstappen bij de Burgemeester Verderlaan. Als u met uw gezicht naar de grote flat staat loopt u rechtsaf via het pad langs de weg.
De bocht door en dan rechtdoor op de Hogeweide. De boerderij is links, einde van de weg.

Als u het niet kunt vinden, belt u met Uitvaartverzorging Leidsche Rijn, tel. 030-6667577. Er staan ook diverse borden langs de weg met de route aanduiding naar ontmoetingscentrum Boerderij de Hoef